Biztonság az első

 

Segítőkész lövészet vezetőt, oktatást, védőfelszerelést, na és persze a fegyvereket is biztosítjuk!

Klubhelyiség a teljes élményért

 

A klubhelyiség alkalmas baráti összejövetelek, csapatépítő tréningek szervezésére is!

Ajándékozz nem hétköznapi élményt

 

Folyamatosan megújuló élménylövészeti csomagok és fegyverek széles választéka vár titeket! 

Segítségre, információra van szükséged?

 

Keress minket bátran az oldal alján található elérhetőségeink egyikén!

Üdvözlünk Szombathely legszínvonalasabb fedett lőterének oldalán!

 

Mi vagyunk az önfeledt szórakozás és a céltudatos gyakorlás otthona, ahol mind a kezdők, mind a tapasztalt lövészek számára izgalmas kihívásokat kínálunk.

Lövészetünkben modern és professzionális felszerelésekkel várunk Titeket, hogy magabiztosan fedezzétek fel a lőfegyverek használatát. Tapasztalt és engedélyes oktatóink minden részletre odafigyelnek, és gondoskodnak arról, hogy a biztonság mindenkor az első helyen álljon.

Egyesületünk elkötelezett a lövészeti sport népszerűsítése és a közösségépítés mellett. Rendszeresen szervezünk nyílt napokat és versenyeket, ahol az érdeklődők kipróbálhatják tudásukat és megmérethetik magukat más lövészbarátokkal.

Azért vagyunk itt, hogy segítsük a fejlődésedet és szenvedélyedet a lövészeti sport iránt. Legyen szó szórakozásról, önvédelemről vagy versenyzésről, nálunk mindig megtalálod a megfelelő kihívást és közösséget.

Csatlakozz hozzánk, ahol a lövészeti élmények új dimenzióit élheted át. Várunk szeretettel és izgatottan várjuk, hogy részese legyél ennek a különleges közösségnek!

Szolgáltatásaink és egyéb..

  

Vendégeink visszajelzései

A legjobb szülinapi ajándék amit valaha kaptam! Előtte soha nem lőttem még, nagyon kedvesen elmagyaráztak mindent.

Krisztián

Páromnak vásároltam a nagyfiúk csomagot, nagyon jól éreztük magunkat

Anna

Soha nem fogom elfelejteni ezt az élményt! Minden percét imádtam! Profi csapat, szuper kiszolgálás! A többi csomagot is ki szeretném próbálni!

Marci

Kövess minket Facebookon és Instagramon, továbbá íratkozz fel YouTube csatornánkra, hogy te se maradj le nyereményjátékainkról és a legmenőbb tartalmainkról sem!