• Kipróbálnál egy vagy akár több fegyverünket is?

 • Sosem lőttél még de szeretnél végre?

 • Mi biztosítünk lővészet vezetőt, oktatást és védőfelszerelést, nem beszélve a fegyverekről

 • Foglalj időpontot és GYERE LE! (Lemondás: 24 órával az időpont előtt)

Élménylövészet ismertető

Egyesületünk keretein belül a “Pártolói Tagság” (lásd Alapszabály) formájában bárki számára lehetőség nyílik élménylövészeten való részvételre. Az érdeklődők betekintést nyerhetnek a sportlövészetbe, kipróbálhatnak valódi fegyvereket, mindezt egy jó hangulatú közösségben, az év bármely szakában. Lehetőség van egy vagy akár több fegyvert is kipróbálni, melyek kiválasztására az összeállított csomagok nyújtanak segítséget, de a helyszínen bárki személyre szabott csomagot állíthat össze magának.

Védőfelszerelésként az amerikai hadsereg MIL-PRF-32432 standardjának megfelelő Revision Sawfly típusú védőszemüveget, és a brit haderő számára tervezetett Peltor H61FA típusú fülvédőt biztosítunk. A lövészet végrehajtásához szükséges fegyver- és tártokokat, valamint övet is a vendégeink rendelkezésére bocsátjuk.

A lövészet megkezdése előtt részletes tájékoztatást adunk a lőtér biztonságos használatáról, bárki számára könnyen érthető módon ismertetjük a biztonságos fegyverhasználat alapjait. A lövészethez szükséges lőlapokat szintén biztosítjuk, melyeket vendégeink emlékül magukkal is vihetnek.

Biztosítunk lövészetvezetőt a programok időtartamára, aki felügyeli a lövészet lebonyolítását, valamint mindvégig segítséget nyújt a lövők számára.

Lőterünkön lehetőség nyílik szituációs lövészet (IPSC, IDPA) folytatására, valamint bukócélokkal (Steel Chalenge) való gyakorlásra is. Lövedék csapdáinkat, valamint bukócéljainkat 2 cm vastag gumi védőburkolattal láttuk el, mely teljes védelmet biztosít a visszacsapódó repeszek ellen.

Klubhelyiségünkben a lövészetre érkezők, valamint kísérőik kényelmes körülmények között töltődhetnek fel. Az idelátogatókat vendégül látjuk egy frissítő üdítőre, vagy forró kávéra, teára.

A lövészeten csak 18. életévét betöltött személy, előzetes időpontfoglalással vehet részt!

Amennyiben kérdése merülne fel az élménylövészettel kapcsolatban, kérjük keressen fel bennünket levélben az info(kukac)undergroundclub.hu címen, vagy telefonos elérhetőségeink valamelyikén.

Időpontfoglalásra az alábbi űrlapon keresztül, vagy az elérhetőségeink bármelyikén adott a lehetőség.

Fontos, hogy az üzenetedben jelezd felénk:

 • hányan jönnétek
 • mikor jönnétek
 • mennyi időre jönnétek
 • stb..

  Csomagajánlataink

  Csomagajánlatainkat a lenti gombra kattintva eléred pdf formátumban is.

  Élménylövészet csomagok, árak
  VISSZA A LŐTÉRRE