Lőtér, fegyverbolt, sportegyesület, klub. Ez mind az UNDERGROUND.  A Nyugat-dunántúl egyetlen földalatti lőtere Szombathely belvárosában 2001 óta fogadja a lövészet szerelmeseit, érdeklődőket, próbálkozókat.

 

Az Underground kínálati köre az indulás óta jelentősen bővült. Ez egy olyan hely, ahol a lövészet megszállottjai hódolhatnak szenvedélyüknek, hobbysták, profik, félprofik, hivatásosok, sőt a lövészetben még járatlanok előtt is mindig nyitva áll az ajtó.

A lőtér elsősorban a sportlövészet, IPSC és IDPA (szituációs lövészet), és pontlövészet lehetőségeit kínálja az egyesületünk tagjainak és a hozzánk érkező érdeklődőknek, akik között “mesterlövészek” és kezdők egyaránt akadnak. Saját fegyverrel rendelkező vendégeink élhetnek a pályabérlés lehetőségével, valamint a szükséges lőszereket a szaküzletben piaci áron vásárolhatják meg.

Az Underground Polgári Sportlövész Egyesület lehetőséget biztosít az érdeklődők számára, hogy pártoló tagként élménylövészeten vegyenek részt az egyesület fegyvereivel, míg a tagok edzéseken, versenyeken vehetnek részt, és -az előírt kritériumok teljesítése esetén- saját tulajdonú sportlőfegyvert vásárolhatnak.

A helyszínen működő szaküzletben fegyvereken kívül elérhetőek lőszerek, kések, kiegészítők, tisztítóeszközök, védőfelszerelések. Minden, ami a lövészsport gyakorlásához szükséges.

Klubtagjainkat külön előnyök várják. Privát edzések, egyéni pályahasználati, és pályaépítési lehetőség, klubhelyiség használat, egyéni kedvezmények.

 

KAPCSOLAT

Elérhetőségeink

Cím: 9700 Szombathely, Széchenyi u. 4-6.
Bejelentkezés: +36 70 505 9087

Adószám: 26160692-1-38
Cégjegyzékszám: 18-09-113413
Email: info@undergroundclub.hu

Írj nekünk